Nieuws

Cauwelier en Mosmonster veroveren Gent

Geef uw dak en gevel de zorg die ze verdienen en kies voor het onestopshop-principe van Cauwelier. Gebouwinspectie en -onderhoud, dak- en gevelwerken, inclusief asbestrenovatie en veiligheidsvoorzieningen. Zo zorgen we voor de bescherming van uw bouwschil, met als doel: de cost of ownership te controleren en te verlagen.

Cauwelier en Mosmonster zijn al 50 jaar lang de betrouwbare partner over gans Vlaanderen. Onze nieuwe uitvalsbasis in Gent stelt ons in staat om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Maak kennis tijdens de Network Day op 27/09/19

We nodigen u graag persoonlijk uit in ons nieuwe filiaal in Gent. Een welkomstgeschenk meebrengen hoeft niet, integendeel: we trakteren u op een hapje, een drankje en boeiende presentaties van onder andere Nicolas Deruytter en Michel Louwagie. U maakt niet alleen kennis met ons en de voordelen van ons Business Partner Plan, maar krijgt de kans om te netwerken met gelijkgestemde zelfstandigen en bedrijven.

Programma

Vrijdag 27 september

8.00u – 10.00u

  • Ontbijt
  • Infosessie: Nicolas Deruytter (ML6) legt uit hoe artificiële intelligentie een impact heeft op ons dagelijks leven. Niet alleen in de professionele sector, maar ook in ons privéleven. Hij licht ook het begrip ‘deep learning’ verder toe. Bekende klanten van ML6 zijn onder andere Veepee (Vente-Exclusive) en Coolblue.

11.30u - 13.30u

  • Lunch
  • De afgelopen jaren is voetbalclub KAA Gent uitgegroeid van een subtopper tot een topploeg met een modern stadion. Michel Louwagie (manager) vertelt over zijn managementtechnieken en over de club anno 2020.

16.30u - ...

  • After Work receptie
  • Vanaf 18.30u: Lounge Event met foodtruck en diverse gastsprekers.

Ook op zaterdag 28 september bent u doorlopend welkom van 09.00u tot 17.00u.

Inschrijven

Schrijf u nu in voor de Network Day van Cauwelier en Mosmonster

Geen tijd om op vrijdag 27 september langs te komen? Ook op zaterdag 28 september bent u doorlopend welkom van 09.00u tot 17.00u voor een demo, een hapje en een drankje.

Schrijf nu in voor de Network Day